Madsen | About Us
madsen, hair, makeup, make, up, helsingborg, frisör
18859
page,page-id-18859,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
jossssan

Välkomna till mig, Josefin Madsen.

Jag började min karriär som stylist 2002 och driver sedan ett antal år tillbaka en egen studio- Madsen Hair & Makeup mitt i hjärtat av Helsingborg där jag också har den fantastiska äran att få dela ytan med tre lika fantastiska tjejer- Stephanie, Annika och Mira som alla hyr stol. Ibland, om solen skiner, hälsar också min käre gamle kollega Michel på.

Jag älskar mötet med människor och för mig är det, en få förunnad, lycka att få hjälpa- och ta fram det bästa hos alla som gästar salongen, och göra dem så fina jag bara kan. Som stylist är rollen som makeup-artist en stor del av min vardag och när jag inte arbetar i salongen är jag ofta ute på olika stylist- och makeup-uppdrag runt om i Sverige, eller världen faktiskt. Det känns nästan ofattbart och surrealistiskt och jag är minst sagt bortskämd med att få ha världens roligaste arbete. Jag får helt enkelt dagligen göra det jag tycker är roligast- möta människor, resa, sminka, klippa, färga och styla modeller och kunder runt om i världen eller på salongen, och det är faktiskt en obeskrivlig lyx.

Kom gärna förbi salongen och hälsa på oss eller kika på alla fantastiska bilder här på sidan.

Kram, Josefin.

27648

ANTAL NÖJDA KUNDER

5760

ANTAL KAFFEKOPPAR

576

FÖRBRUKADE PLÅSTER

71

ANTAL STOPP I VASKEN